Ловіть смачний рецепт курячої грудки для великодньої нарізки
М`ясо виходить соковитим і м’яким, а ще дуже корисним і не жирним на відміну від магазинних ковбасних виробів 💪🏼
А наша часникова приправка додасть йому пікантності та оригінального часниково-цедрового смаку.
Спробуєте ?
Інгрідієнти:
– 2 середні курячі грудинки
– 2,5 ч.л. часникової приправки
– 1 ч.л. солі
– 1 ч.л. солодкої паприки
– оливкова олія для смаження.
Грудки добре миємо і витираємо насухо.
Змішуємо разом сіль, паприку та часникову приправку.
Добре натираємо м’ясо сумішшю приправ,
складаємо у герметичну посудину з кришкою і ставимо в холодильник на 2 години.
Після цього обсмажуємо м’ясо на добре розігрітій оливковій олії (оліі небагато) по 5 хв. з кожної сторони до золотистої скоринки.
Накриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і залишаємо м’ясо на 30 хв. відпочивати ( під кришкою !) Коли м’ясо повністю остине, перекладаємо його у фольгу,
поливаємо зверху соком, який виділився під час смаження
та замотуємо. Ставимо в холодильник до наступного дня!
Смачного!