Контакти: (063)-92-10-315, (068)-62-95-982, (099)-10-48-201
Кошик
0.00
Кошик
0.00
Blog

Великоднє часникове м’ясо для нарізки

Ловіть смачний рецепт курячої грудки для великодньої нарізки
М`ясо виходить соковитим і м’яким, а ще дуже корисним і не жирним на відміну від магазинних ковбасних виробів 💪🏼
А наша часникова приправка додасть йому пікантності та оригінального часниково-цедрового смаку.
Спробуєте ? 

Інгрідієнти:
– 2 середні курячі грудинки
– 2,5 ч.л. часникової приправки
– 1 ч.л. солі
– 1 ч.л. солодкої паприки
– оливкова олія для смаження.

Грудки добре миємо і витираємо насухо.
Змішуємо разом сіль, паприку та часникову приправку.
Добре натираємо м’ясо сумішшю приправ,
складаємо у герметичну посудину з кришкою і ставимо в холодильник на 2 години.

Після цього обсмажуємо м’ясо на добре розігрітій оливковій олії (оліі небагато) по 5 хв. з кожної сторони до золотистої скоринки.
Накриваємо кришкою, вимикаємо вогонь і залишаємо м’ясо на 30 хв. відпочивати ( під кришкою !) Коли м’ясо повністю остине, перекладаємо його у фольгу,
поливаємо зверху соком, який виділився під час смаження
та замотуємо. Ставимо в холодильник до наступного дня!
Смачного!

Leave your thought

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Color
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom fields
Зрівняти
Список побажань 0
Відкрити сторінку Продовжити покупки