Контакти: (063)-92-10-315, (068)-62-95-982, (099)-10-48-201
Кошик
0.00
Кошик
0.00
Blog

Гуцульська медова паска


Родзинки промити. До родзинок, меду, спецій і цедри додати 100 мл. води й варити 5-7 хвилин. Відставити щоб настоювалося.
Дріжджі розтерти з 300 г борошна, додати теплу воду. Вимішати до однорідності. Накрити рушником і поставити в тепле місце, щоб опара підійшла.
Коли опара стане вдвічі більшою, додати до неї розтерті з цукром жовтки, сіль, олію та 400 г просіяного борошна. Добре вимішати тісто ( 20-25 хвилин !) Накрити рушником і поставити в тепле місце.
Коли тісто збільшиться в об’ємі вдвоє додати до нього суміш сухофруктів зі спеціями, разом з сиропом, в якій вони варилися. Знову добре вимішати тісто. Наповнити зміщені олією форми і наповнити їх наполовину тістом. Накрити їх рушником і поставити в тепле місце, щоб тісто ще раз підійшло.
Випікати при температурі 170 градусів до румяної скоринки, потім трошки знизити температуру. Готовність перевірити дерев’яною паличкою. Коли паски остинуть прикрасити їх на власний смак.

Leave your thought

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Color
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom fields
Зрівняти
Список побажань 0
Відкрити сторінку Продовжити покупки