Кошик
8 відгуків
База лісу
+380686295982
+380639210315

Гарбузовий крем-суп з білими грибами

Гарбузовий крем-суп з білими грибами

Інгредієнти:
- очищень гарбуз – 500 г;
- картопля – 4 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- 2 зубки часнику;
- плавлений сир – 100 гр;
- вершкове масло – 50 г;
- 1 лавровий лист;
- 1,5 ст. л. приправи з білих грибів;
- 0,5 ч. ложки паприки;
- чорний мелений перець та сіль за смаком.

Гарбуз та картоплю поріжте на невеликі шматочки. Поставте варити гарбуз із лавровим листом, через 10 хвилин додайте картоплю і варіть ще 10 хвилин.
Подрібніть цибулю і часник. Підсмажте їх на вершкової маслі. Додайте отриману суміш в гарбузовий суп, посоліть, додайте грибну приправу та інші спеції.
Плавлений сир поріжте невеликими пластинками. Зніміть каструлю з вогню і зробіть з даної суміші пюре блендером. Потім знову поставте гарбузовий суп на вогонь, додайте сир і потримайте на вогні ще пару хвилин, поки сир не розплавиться.
Гарбузовий суп залиште настоюватися 10 хвилин; подавайте теплим із грінками з білого хліба.
Смачного!